Abrazive PFERD

pferd-lft-upCompania a inceput cu producerea de pile pentru copitele cailor in urma cu peste 200 de ani.
De atunci, aceasta companie de familie a devenit unul dintre cei mai importanti producatori din industria de scule. Ideile si produsele inovatoare sunt cheia succesului PFERD.

Chiar de la inceput, "calul in saritura" a fost un semn distinctiv de brand pentru o calitate excelenta, performanta de top si eficienta. El simbolizeaza puterea, rezistenta si fiabilitatea. Profesionistii asociaza numele cu gama de produse de top.

pferd-lft-dwn

Executii speciale

In situatia în care cataloagele noastre detaliate de produse nu sunt suficiente pentru solutionarea problemelor dumneavoastra, putem produce la cerere produsul necesar Dvs. la o calitate ridicata specifica firmei PFERD.
Va rugam luati legatura cu consultantii nostri de vanzare! Echipa noastra de specialisti pentru scule speciale destinate tehnicii de prelucrare va sta la dispozitie!

Finisare margini

nou

NOU! PFERD a dezvoltat o linie de freze noi inovatoare optimizate pentru finisare. Sistemul oferă soluții de la șlefuirea grosieră la o finisare ca o oglindă.

Descarca catalog

umbra-jos

Pile Pferd

Cu o experienta de secole ca partener in domeniul prelucrarii metalelor, PFERD a perfectionat forme si danturi ideale pentru pile destinate industriei si mestesugarilor.

Descarca catalog

umbra-jos

Freze Biax Pferd

Freze Biax Pferd

Standardul ridicat de calitate si varietatea sortimentului Pferd contribuie la identificarea unei solutii sub forma sculei potrivite pentru orice aplicatie.

Descarca catalog

umbra-jos

Pietre Biax Pferd

Pietre Biax

Dintr-o gamă extinsa de sortimente de granulatie si grade de duritate sunt realizate cele mai variate forme de instrumente de slefuit adaptate în functie de utilizare.

Descarca catalog

umbra-jos

Diamantate / CBN

Diamantate si CBN

Aceste scule sunt recomandate pentru  durabilitate esential mai mare, cat si pentru o mai buna mentinere a formei, comparativ cu sculele abrazive traditionale.

Descarca catalog

umbra-jos

Perii de sarma

08-Industrial-Power-Brushes

Noi oferim un cuprinzator program de perii de calitate pentru prelucrarea profesionala a diferitelor materiale si pentru diferite sarcini de prelucrare.

Descarca catalog

umbra-jos

Polizare / polisare

Polizare fina si polisare

Prin alegerea suportului adecvat, unealta abraziva este adaptata la cerintele aplicatiei prevazute. Programul de fabricatie se imparte in trei grupe: hartie, tesatura si fibre vulcan.

Descarca catalog

umbra-jos

Discuri abrazive

07-Stationary-Cut-Off-Wheels

Discurile abrazive de debitare pentru utilizare la masini stationare sunt alocate liniei performante SG-ELASTIC a firmei PFERD- cf. EN 12413:2007.

Descarca catalog

umbra-jos

Echipamente

09-Tool-Drives

Programul PFERD include accesorii electrice, pentru aplicatii portabile, cum ar fi de slefuirea, frezarea, perierea, taierea sau lustruirea.

Descarca catalog

umbra-jos

Polizare / Debitare

Polizare / Debitare

Experienta indelungata din domeniul consultantei pentru aplicatii sunt valorificate pentru realizarea de produse noi, inovatoare.

Descarca catalog

umbra-jos