Despre noi

Metal Praxis - Produse europene la standardele clientului

Metal Praxis este o companie de distributie a materialelor prime feroase si neferoase, semi-finisate utilizate in procese de fabricatie in domeniul electrotehnic, electric, stantarii, ambutisarii, sau productiei de arcuri. Clientii nostri sunt companii producatoare dar si de distributie, pentru care timpul si calitatea, inseamna bani. Din acest motiv, scopul nostru, este acela de a raspunde cererilor eficient, rapid si calitativ

Oferim o gama larga de produse - toate de provenienta europeana.
Serviciile noastre includ consultanta si consiliere tehnica, precum si asigurarea securitatii livrarii rapide a produselor noastre. Serviciile de analiza, optimizare, calibrare si cunoasterea clientului ne ajuta sa anticipam necesarul de materiale si nevoile de business ale fiecarei companii partenere in parte.

Gama de produse comercializata de METAL PRAXIS este de provenienta exclusiv europeana.
Furnizorii nostrii sunt acreditati si certificati in acest sens conform normelor de productie, securitate si poluare europene. Calitatea produselor are o influenta directa asupra proceselor de fabricatie ulterioare precum si asupra compatibilitatii cu mediului inconjurator al produsului finit.

METAL PRAXIS colaboreaza cu echipe de profesionisti cu inaltă calificare si experienta in gasirea celor mai bune solutii pentru cerintele cele mai complexe ale clientilor nostri.
Furnizorii nostri folosesc instalatii si utilaje care încorporeaza tehnologii de ultima ora, pot lucra o paleta larga de materiale si au un stoc variat.

Metal Praxis - Adaptarea la o piata in permanenta schimbare

In ultima decada, datorita cresterii sectorului electric, ca urmare a cererii mai mari si a energiei regenerabile, produse noi de specialitate au fost incorporate in portofoliu.
Urmarim astfel de tendinte in diverse industrii pentru a putea anticipa nevoile si exigentele clientilor nostri.